ARW B2B Webshop

Doelstelling

Voor ARW heeft Appfuel een B2B webshop gemaakt. Het doel van deze webshop is een platform creeëren waar handelaars producten in bulk kunnen bestellen voor hun winkel. Het systeem is ook gelinkt aan een third-party stockbeheersysteem zodat alles daar aangevuld kan worden en dan in onze webshop wordt aangepast.

De webshop moet ook verschillende functionaliteiten hebben in de back-end. Zo moet het systeem de volgende functionaliteiten kunnen toevoegen: ophalen producten, ophalen stock,  ophalen verzend- en factuuradres en wegschrijven orders naar systeem.

Aanpak

Alle klanten hebben een unieke login gekregen. Met deze login kunnen ze inloggen in de webshop en de producten selecteren die ze willen bestellen. Deze bestellingen worden terug doorgestuurd naar het extern systeem waar alle verdere afhandelingen gedaan worden.

De uitdaging was om de hele webapplicatie te linken met een third-party ERP-systeem aangezien je met veel punten rekening moet houden. Dit is allemaal gelukt en nu beschikt onze klant over een perfect werkende B2B webapplicatie voor bestellingen.

We hebben ook ervaring met het integreren van Microsoft Dynamics.

Resultaat

Het resultaat is een responsieve webshop die beschikt over alle nodige functionaliteiten. Handelaars hebben een unieke login waarmee ze kunnen aanmelden in de webshop. Als ze zijn ingelogd, krijgen ze een overzicht van alle beschikbare producten in de webshop.

De webshop wordt momenteel volop gebruikt door onze klant. Deze beschikt over alle gevraagde functionaliteiten en is gekoppeld met een third-party stockbeheer systeem zodat ze alles in dat systeem kunnen aanpassen en toevoegen.

Wil je graag meer info?

Aarzel dan niet om contact op te nemen