Make A Wish Donatiemodule

Doelstelling

Voor Make A Wish Vlaanderen hebben we een donatiemodule opgezet waar gebruikers gemakkelijk en op een veilige manier een donatie kunnen schenken aan Make A Wish. Het is belangrijk dat gebruikers veilig kunnen doneren aangezien Make A Wish vooral met donaties de wensen van kinderen laat uitkomen.

We hebben gekozen om een integratie met Mollie te gebruiken zodat de donateurs het systeem van Bancontact kunnen gebruiken. Er kan ook via Bankoverschrijving gedoneerd worden. Dit zorgt ervoor dat dit op een veilige en vertrouwde manier kan gebeuren.

Aanpak

We hebben eerst de website volledig gebouwd. Hier hebben we dan een integratie met Mollie aan toegevoegd. Mollie is een extern systeem dat ervoor zorgt dat je online betalingen kan doen met onder andere Bancontact en via Bankoverschrijving. Dit zorgt ervoor dat alles veilig wordt verwerkt.

We hebben er ook voor gezorgd dat de gebruikers kunnen kiezen uit een vooringevuld bedrag of een zelfgekozen bedrag.

Resultaat

Het resultaat is een volledig responsieve donatiemodule die per dag een mooi aantal donaties oplevert. Doordat er per maand donaties binnenkomen, kan Make A Wish dromen in vervulling laten gaan van zieke kinderen. De donateurs zijn ook zeker dat hun donaties goed verwerkt worden dankzij ons systeem dat in de website is geïntegreerd.

Wil je graag meer info?

Aarzel dan niet om contact op te nemen