Onze aanpak

Duidelijk de doelstellingen bepalen

Voordat de ontwikkeling aan een app of web applicatie start, is het belangrijk om de doelstellingen duidelijk te bepalen. Een applicatie hoeft niet zoveel mogelijk te doen, deze moet voornamelijk een bepaald probleem oplossen of een bepaald proces verbeteren of vergemakkelijken.

Vaak wordt de fout gemaakt dat een applicatie zoveel mogelijk mogelijkheden of features moet hebben. In praktijk zien we dat gebruikers het beste werken in een éénvoudige en duidelijk omlijnde applicatie. Appfuel helpt mee om te bepalen welke mogelijkheden en welke flows belangrijk zijn om uw doelen te bepalen.

Feedback gedurende het ontwikkelingsproces

Goede communicatie tijdens het project is voor ons essentieel. We zorgen ervoor dat u vroeg in het project en op regelmatige tijdstippen feedback kan geven op de ontwikkelingen.

Het is namelijk niet altijd mogelijk om bij de start van het project elke mogelijkheid in detail vast te leggen. Een goede wisselwerking zorgt ervoor dag gedurende het project alle mogelijkheden en flows zo goed mogelijk bepaald worden.

Zo kan u er zeker van zijn dat het eindresultaat in lijn ligt met wat u voor ogen heeft.

Eén programmeertaal voor iOS en Android

Appfuel maakt gebruik van de laatste nieuwe evoluties in app ontwikkeling. We ontwikkelen één applicatie die dan vertaald wordt in een iOS en een Android applicatie. In praktijk zijn er wel details die specifiek voor de platformen aangepast worden, maar het overgrote deel hoeft maar één keer ontwikkeld te worden.

Geavanceerde webapplicaties

Webapplicaties zijn programma’s die volledig in de webbrowser draaien. Hierdoor kan je op elk moment vanop elke computer in de wereld gebruik maken van je applicatie. Deze applicaties zijn schaalbaar en nemen een groot deel van de praktische problemen weg tov gewone programma’s op je computer.

De programmeertaal die we gebruiken voor webapplicaties (ReactJS) is vergelijkbaar met de programmeertaal die we gebruiken voor iOS en Android apps (React Native). Hierdoor kunnen we een groot deel van de logica gebruiken zowel voor de webapplicatie als de mobiele applicaties.

Centraal en gebruiksvriendelijk beheer

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan de gebruikerszijde van de app maar niet aan de beheerszijde. Het is belangrijk dat de inhoud van de app eenvoudig beheerd en aangepast kan worden. Hierin maakt Appfuel het verschil.

We zorgen ervoor dat alle gegevens centraal beheerd worden. Hierdoor worden aanpassingen automatisch doorgevoerd op de app, webapp en de website.

Wil je graag meer info?